Va acabar la seva formació com a ballarí a l’Institut del Teatre de Barcelona l’any 2007 en l’especialitat de dansa clàssica i, a més a més, és graduat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona.

L’any 2012 entra a formar part de El ballet imperial de la reina Rosamunda per interpretar l’espectacle Escenes d’Infants, en què participa, també, en la creació coreogràfica.

Entre els anys 2007-2009 s’incorporà a la Companyia IT Dansa dirigida per Catherine Allard, on interpretà repertori de Rafael Bonachela, Ohad Naharin, Jiri Kilyan, Alexander Ekmann o Gustavo Ramírez, entre d’altres.

Durant els anys 2010 i 2011 formà part de la companyia Balletboyz, a Londres. En aquesta ciutat ha treballat amb coreògrafs com Russell Maliphant, Paul Roberts i Jarek Cemerek.

El Jesús no només està vinculat a la dansa com a ballarí professional, sinó que també imparteix classes de dansa clàssica i contemporània a Barcelona, i anualment és convidat com a professor a la Dame Allans School de Newcastle Upon Tyne.