Finalitza els seus estudis de dansa a l’Institut del teatre de Barcelona, en la especialitat de dansa contemporània.

L’any 2012 entra a formar part de El ballet imperial de la reina Rosamunda per interpretar i coreografiarEscenes d’infants.

Anteriorment ha format part de la Compañía Nacional de Islandia Íslenski dansflokkurinn / Iceland Dance Company, dirigida per Katrín Hall.

També formà part de la companyia IT Dansa dirigida per Catherine Allard.

En aquestes companyies va interpretar coreografies de Ohad Naharin, Jiri Kylian, Sidi Larbi, Stijn Celis, Alexander Ekman i Rafael Bonachela, entre d’altres.

L’any 2011 participà com a ballarina en la peça “Moscow”, guanyadora del 25 Certamen Coreográfico de Madrid, amb la companyia La Veronal, dirigida per Marcos Morau.

Ha realitzat diversos workshops amb la companyia Dantzaz Konpainia,al Conservatorio De Dança de Lisboa (Portugal) i al Preljocaj Ballet del CND de Paris.

Paral·lelament a la seva feina com a ballarina, la Beatriz és profesora de dansa clássica, contemporània i psicomotricitat.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit